About

  Nieuwsblad.be Logo

  Nude Diamond featured in Antwerp’s Het Nieuwsblad!

  January 15, 2015 - Posted in , ,

  Het Antwerpse Nude Diamond maakt steen los uit zetting

  Jan. 13, 2015 – Carolijn, Het Nieuwsblad.

  Eigenaars van Nude Diamond Fabrice Elfassy en Antwerpenaar Gary Pill.

   

  ANTWERPEN – Nude Diamond, het gloednieuwe Antwerpse juwelenmerk, zorgt voor een ophefmakende nieuwe trend in de diamantindustrie. Hun opzet is het losmaken van de diamant uit zijn traditionele zetting zodat hij schittert in al z’n facetten. Je ervaart jouw diamant in z’n puurste vorm.

  De collectie van Nude Diamond is hedendaags en minimalistisch. De fijne kettingen, armbandjes, ringen en oorbellen springen meteen in het oog. De juweeltjes combineer je zowel met een casual t-shirt en jeans als met een sexy zwart jurkje.

  Eigenaars Fabrice Elfassy en Gary Pill maken alles met de hand in hun Antwerp’s atelier. Bovendien zijn de juwelen volledig personaliseerbaar. Zowel het aantal en de grootte van de diamanten als de 18 karaat goudkleur (geel goud, rosé goud, wit goud) kies je zelf. Herbeleef onvergetelijke momenten door een diamant aan jouw ontwerp toe te voegen. De Nude Diamond diamanten komen uit conflictvrije zones. En als kers op de taart: alle orders op de webshop worden gratis bij je thuis bezorgd!

  Share this story

  btt